Nå. Den sidste dag, men ikke den mindst interessante. Vi bor her hos Imogen og Ralf, som er tilflyttere fra Australien. De bor i et fantastisk hus liggende på en skrænt med bush nedenunder lige ned til stranden. 

De har et andet projekt. De har købt en kæmpe stykke bush i nordenden af Waihaiki langt fra alfarvej. Bush med 150årige træer og alskens krat og buskads. Grunden er på 27 hektar, og der går en gruset meget stejl serpentiner vej op. Den er 880 meter lang og den stiger 100meter. Der vil de bygge et jordhus med separat sovehus midt mellem træerne og et lidt større jordhus lidt højere op. Alt skal være total lavenergi med solceller etc, jordvægge, græstag, måske lidt hobbittenagtig inspireret af billeder fra Pinterest.

Ralf er en total selfmade entreprenør, som gør alting helt alene. Det er meget vigtigt, at de ikke kan få øje på andre huse. Vi tror, at de får svært ved at få besøg. Kun firehjultrækkere kan komme op, og andre tør ikke. De kender alle træerne og ønsker i den grad at være bushens vogtere.

Fantastisk at opleve mennesker, som har råd til og i den grad udlever deres drøm. Vi er nu ikke misundelige. Det er ret crasy, men spændende at få lov til at se og møde.

Kl. 21 i aften venter den lange flyvetur. Vi vender igen døgnet og får 12 timer tilbage, så vi er i København i morgen middag og i Ribe i morgen aften.

Knus fra Erna